Life coach Arnhem – Praktijk Rozenhage

Als life coach voor Arnhem en omstreken staan we bij Praktijk Rozenhage naast je als je vastloopt in het leven. Als counselor of therapeut kan ik je terzijde staan. Het kan zijn dat je de zin van, of zelfs de zin in, het leven even kwijt bent. Dat je het gevoel hebt er niet alles uit te halen wat er in zit of dat je het gevoel hebt dat de balans tussen werk en privé scheef is. Je zou kunnen zeggen dat je het gevoel hebt op een verkeerd spoor te zijn beland.

Wat is life coaching?

Bij life coaching wordt breed gekeken naar wat de oorzaken kunnen zijn als je je niet top voelt. We noemen dat een holistische benadering. Dit houdt in dat we naar het geheel kijken. Wat goed is houden we zo en wat je anders wilt kunnen we aanpakken. Het betreft vaak een langer traject.

Waarom life coaching?

Bij veel soorten van therepie, coaching of counseling wordt gefocused op een enkel probleem. Daarmee los je een deelprobleem op terwijl er veel blijft liggen. Het duurt nooit lang of er volgt een ander probleem, dat kan bijvoorbeeld een volgende burn-out zijn. Yoga, mindfulness en mediteren helpen vaak goed op korte termijn, het leven wordt dragelijker. Op langere termijn kom je er soms achter dat er eigenlijk niets is opgelost. Een life coach kan gebruik maken van vormen van yoga, mindfulness en mediteren maar het einddoel is anders.

Bij life-coaching ligt de focus op een leven waar je blij en gelukkig van wordt. Als life coach in Arnhem kunnen we jou daarmee verder helpen.

Wat kun je verwachten van een life-coach ?

Een life coach kan je helpen een betere invulling van je leven te verwerven. Samen gaan we bekijken waar je nu staat en hoe je een leven kunt krijgen waar je gelukkiger mee kan zijn. Vaak helpt het al om met behulp van een coach je leven eens in kaart te brengen, om zo een beter inzicht te krijgen in wat er goed is en wat er beter kan. Kortom, life coaching is de manier om ervoor te zorgen dat je je leven weer leuk gaat vinden.

wandel-coach

Een wandelcoach maakt prachtige tochten in de natuur terwijl een vaak bijzondere ontwikkeling plaatsvind. Wandelen geeft een heerlijke ontspanning die de beweging oproept, wandelen in de schitterende natuur rondom Arnhem geeft een extra demensie. Een wandelcoach- of wandeltherapiesessie zal je in beweging zetten en het blijkt dat deze wijze van coaching erg goed werkt.

Tijdens mijn vele jaren als atletiektrainer ben ik tijdens de marathontrainingen vooral door de bossen bij Arnhem gedraafd, zo heb ik de mooiste plekken ontdekt waar de wandelcoachsessie kunnen plaatsvinden.

Ben je niet zo’n stilzitter  dan kan een wandelcoach uitkomst bieden. Ach, eigenlijk kan het vooriedereen prettig zijn. Blijkt het dat je toch liever in de praktijk je sessie hebt kan dat natuurlijk ook.

 

 

 

Joop Kemp: life coach in Arnhem

Bij Praktijk Rozenhage fungeer ik, Joop Kemp, als life coach voor Arnhem en omgeving. Middels een uitgebreide intake en een mix van technieken en werkvormen help ik je als  psychosociaal therapeut weer vooruit in het leven. Bovendien ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van lifecoaching; ik heb er zelf gebruik van gemaakt en het heeft mij veel gebracht. Mijn leven is lichter en fijner geworden.

Het kan dus fijn zijn om met een life coach  aan de slag die gaan die precies weet hoe je je nu voelt. Om te praten met iemand die zelf ook aan “jouw kant van de tafel” heeft gezeten. Zet nu die eerst goede stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem voor meer informatie contact op via 06-14148958 of info@praktijkrozehage.nl.

Ervaringen

Nick

"Al enige tijd ben ik “onderweg” bij Joop. Een zeer bijzondere ervaring en een opluchting na wat eerdere coaches en therapeuten. Ik heb een veel beter zicht gekregen op mijzelf. De sessies zijn soms pittig maar altijd met een lach (en soms met een traan). Vooral de humor die Joop gebruikt waarmee ik zicht op mezelf krijg maakt dat ook moeilijke onderwerpen altijd draagbaar blijven. Gewoon een heel goed gevoel bij Praktijk Rozenhage."

Life coaching

2020-12-03T12:45:06+00:00

Life coaching

"Al enige tijd ben ik “onderweg” bij Joop. Een zeer bijzondere ervaring en een opluchting na wat eerdere coaches en therapeuten. Ik heb een veel beter zicht gekregen op mijzelf. De sessies zijn soms pittig maar altijd met een lach (en soms met een traan). Vooral de humor die Joop gebruikt waarmee ik zicht op mezelf krijg maakt dat ook moeilijke onderwerpen altijd draagbaar blijven. Gewoon een heel goed gevoel bij Praktijk Rozenhage."

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Of heb je een vraag aan ons? Neem contact op, we helpen je graag!

Praktijk Rozenhage
De kracht van aandacht

Counseling, coaching en therapie voor jongeren en volwassenen.

Regio Arnhem

Praktijk Rozenhage

Rozenhagelaan 18
6881 RC Velp

L. Klop - jeugd / jongeren
06-46070741

J. Kemp - volwassenen
06-49567485

info@praktijkrozenhage.nl

BO nr.: CL4167-01-01-21