Bedrijfscoach

Een ondernemer heeft behoefte aan een sparringpartner, een bedrijfscoach. Het liefst een ervaren ondernemer die weet waar hij het over heeft. Als je een bedrijf hebt sta je op veel momenten alleen in je beslissingen. Dan is het prettig als iemand meedenkt en positief kritisch meeweegt.

 

Waarom een bedrijfscoach?

Een gesprekspartner, met een frisse blik, die meedenkt, alles net even anders ziet, doorvraagt en steun geeft is als dat nodig is. De juiste feedback maakt iedere beslissing een gefundeerde.

 

Visie

Een ondernemer heeft een visie. Hij weet welke kant hij op wilt met zij bedrijf. Natuurlijk is heeft die visie op zijn tijd re-visie nodig. Klopt de visie nog in deze tijd, is het nog realistisch?

Als je niet oppast krijg je als mens, als ondernemer, een vorm van tunnelvisie. Het gaat goed, dus waarom veranderen? Of het gaat minder maar je houdt krampachtig vast aan het eerste plan.

 

Ervaring van de bedrijfscoach

Als zelfstandig ondernemer heb ik, Joop Kemp, ruim 20 jaar ervaring en ben ik ook direct betrokken geweest bij vele andere ondernemers als risico analist en bedrijfsadviseur op assurantie gebied. Soms betrokken bij start-ups of zelfstandig startende ondernemers. Bewust en onbewust betrokken bij het reilen en zeilen bij vele zzp’ers en bij het MKB van klein tot groot.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Of heb je een vraag aan ons? Neem contact op, we helpen je graag!

Praktijk Rozenhage
De kracht van aandacht

Counseling, coaching en therapie voor jongeren en volwassenen.

Regio Arnhem

Praktijk Rozenhage

Rozenhagelaan 18
6881 RC Velp

L. Klop - jeugd / jongeren
06-46070741

J. Kemp - volwassenen
06-49567485

info@praktijkrozenhage.nl

BO nr.: CL4167-01-01-21