Monique (trotse moeder van Koen)

“Koen heeft in 2017/2018 op de Prof. Groenschool training van Lonneke gekregen, om zijn weerbaarheid te vergroten, met het oog op de naderende overstap naar het middelbaar onderwijs. Spelenderwijs leerde Koen zijn sterke en positieve eigenschappen, die hem konden...

Uthe

Ik ga altijd met plezier naar Joop toe. Joop is een zeer geduldige en liefdevolle therapeut. Hij heeft echt alles uit de kast getrokken om me in contact met mezelf te laten komen. Ik raad Joop van harte aan!

Dennis

Zeker door het gebruik van allerlei verrassende werkvormen ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Ik voel me in mijn eigen waarde gesterkt en kijk terug op een heel waardevolle periode in mijn leven. Ik kan zeggen dat mijn leven heel positief is veranderd.

Mieke

“Voor onze zoon met een taalontwikkelingsstoornis zijn wij op training geweest bij Lonneke. Wij kijken daar met een goed gevoel op terug. Onze zoon is gegroeid ook door de training. Hij zit beter in zijn vel, heeft meer zelfvertrouwen en kan goed zeggen wat hij van...

Marieke

Na wat verschillende therapeuten bij Joop gekomen. Zijn aanpak heeft me verder geholpen. Hij stelde de juiste vragen, stelde me op mijn gemak en leerde me naar mezelf te kijken op een relaxte en liefdevolle manier. Een heel traject. Zeker de moeite waard.