coaching zelfstandigen / ondernemers

Coaching ondernemers / zelfstandigen

Business coach.

Een ondernemer heeft behoefte aan een sparringpartner, het liefst een ervaren andere ondernemer die weet waar hij het over heeft. Als je een bedrijf hebt sta je op veel momenten alleen in je beslissingen.  Dan is het prettig als iemand meedenkt en positief kritisch meeweegt.

Feedback

Een gesprekspartner, met een frisse blik, die meedenkt, alles net even anders ziet, doorvraagt en steun geeft is als dat nodig is. De juiste feedback maakt iedere beslissing een gefundeerde.

Visie.

Een ondernemer heeft een visie. Hij weet welke kant hij op wilt met zij bedrijf. Natuurlijk is heeft die visie op zijn tijd re-visie nodig.  Kopt de visie nog in deze tijd, is het nog realistisch?

Als je niet oppast krijg je als mens, als ondernemer, een vorm van tunnelvisie. Het gaat goed, dus waarom veranderen? Of, het gaat minder maar je houdt krampachtig vast aan het eerste plan.

Ervaring.

Na ruim 25 jaar zelfstandig  ondernemer te zijn en als ondernemer direct betrokken bij vele andere ondernemers als risico analist en bedrijfsadviseur op assurantie gebied. Soms betrokken bij start-ups of zelfstandig startende ondernemers. Bewust en onbewust betrokken bij het reilen en zeilen bij vele  ZZP ers en bij het MKB van klein tot groot. Hiernaast ben ik al jaren life-coach, counselor en therapeut, de ideale combinatie voor een bedrijfscoach.

Een gratis consult?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt!

 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.